Team Merida

norseman-3017a

Team Merida Tri ble startet høsten 2014 som et samarbeidsprosjekt mellom Meridaimportør Stian Sport AS og triatlonutøverne Line Foss og Even Chiodera. 14 spreke  og sosiale ambassadører ble ytterligere rekruttert, som bidro til idrettsglede og utfoldelse. 2015 sesongen resulterte i 1 gull og 2 sølv i individuelle NM-konkurranser. En andreplass i Norseman og fire deltakere i VM i Ironman på Hawaii.

Sesongen 2016 utvider Team Merida Tri satsingen, i tillegg i å øk antallet ambassadører til 30 personer, så ha gruppen etablert en elitegruppe på 9 og en talentgruppe på 3. Hovedformålet er å kunne tilby utøverne gode muligheter til trene sammen, utveksle erfaringer, gi hverandre gode råd og støtte, og backe opp hverandre som et inkluderende team skal gjøre.

Elitegruppa består av 9 deltakere som alle har markert seg godt i triatlonlandskapet. Fem av disse har kvalifisert seg til VM-deltakelse, og de øvrige er i det sjiktet som har talent eller mulighet for kvalifikasjon. Elitegruppens sammensetning består av Line Foss, Viviana Hiis, Even Chiodera, Peder Jørgensen, Erik Blom Dahl, Torbjørn Grønningen, Lasse Aleksander Finstad, Kjell Magnus Antonsen og Eivind Borg.

Talentgruppas formål er å kunne tilby gode forutsetninger til unge og lovende talenter som kan ha potensiale til å nå opp til landslaget. Med gode utstyrsavtaler og økonomisk bidrag fra medsponsor, har vi et håp om at disse tre kan finne gleden og inspirasjon gjennom et teamtilhørighet i deres vei mot målet. Disse tre er Håkon Johannesen (tidl. Kongepokalvinner), Håkon Sakariassen (Lyngdal IL) og Henning Andersen (Ranheim)

Team Merida Tri har inngått et samarbeid med Sponser Sportsernæring med mål å kunne tilby våre teammedlemmer et helhetlig ernæringstilbud av ekte sveitsisk kvalitet. Triatlonkonkurranser er lange og energikrevende konkurranser, og det kreves mye av en utøver i å ta til seg riktig ernæring til riktig tid. Vi mener Sponser er det beste valget for en triatlet, og ser frem til en god og resultatrik sesong 2016.

Nyheter