Performance Package

Sponser Performance Package er den ultimate energipakken til utholdenhetskonkurranser innenfor løp, sykling, langrenn eller triatlon med varighet på mer enn 2 timer.

NOK 299,-

Pakken inneholder alt du trenger til å gjennomføre konkurransen med sikre energilagre fra start til mål og i tillegg får du med drikkeflaske på 750ml. Produktene i pakken blir brukt av flere utøvere som er blant verdens beste i sin idrett. I pakken finner du:

Competition Sportdrikk – Syrefri sportsdrikk som er mild for magen. Med 8 forskjellige kilder til karbohydrat sikrer Competition mer stabilt blodsukkernivå og insulinutskillelse som gir langvarig energitilførsel. Mild smak.

Isotonic Sportdrikk – Lett fordøyelig sportsdrikk som inneholder rikelig med mineraler og karbohydrater. God på smak.

Liquid Energy Plus – Energigel med syrligere/saltere smak enn øvrige gel. Basert på patenterte byggstivelse VitargoTM og isomaltulose. Inneholder også koffein. Populær gel for lengre utholdenhetsaktiviteter.

Powergums – Fruktgummi basert på raskt tilgjengelig glukose og koffein. Brukes som rask tilgjengelig energi for utholdenhetsprestasjoner og kan brukes som et alternativ til gel. Smaker godt og vekker kroppen din opp.

Activator100 – En koffeinshot som inneholder naturlig koffein fra kaffe og guarana ekstrakter egent for bruk i forbindelse med trening og konkurranse. Brukes enten rett før start til korte distanser eller underveis i lengre distanser. Ampullen(25ml) inneholder 100mg koffein.

High Energy Bar Salty+Nuts – Energibaren som passer perfekt for eller under trening/konkurranse. Baren inneholder betaglukaner fra havre og mellomlange fettsyrer for langvarig energi. God på smak og lett å fordøye.

Oat Pack Creamy Caramel – Dette er en energibar basert på Havre. Havregryn leder til langvarig energi ved at det inneholder lettløselig fiber som har gel-dannede egenskaper. Passer perfekt til bruk før konkurranse(ca 45-60 min før start). God på smak.